суббота, 13 апреля 2013 г.

Ménage à trois

Nu,nu e ceea la ce v-ati gindit.Este un fel de futai verbal.
Este pentru prima data cind Moldovanul a colaborat cu doi druji(kentz,bratele etc.) pentru a va satisface cu un articol nou.Tin sa mentionez ca cel mai mare aport in crearea articolului a fost Andriuha,mai mult cunoscut sub pseudonimul de VerbalPenetration; Moldovanul si CSIF (din motive de securitate nu putem mentiona numele acestei persoane cu functie inalta de raspundere) au fost partile pasive in crearea articolului.

Pentru inceput voi incepe cu niste zicale care v-ar aduce la cunostinta ce e "prietenia" , in caz ca sunteti niste terpile si nu aveti druji sa va vyruceasca,sa va imprumute niste bani,sa se vystupeasca pentru voi la vreo strelka sau pur si simplu sa va faca in tot felul.Defapt va fi doar o zicala:

" СКАЖИ МНЕ КТО ТВОЙ ДРУГ И ОБА ИДИТЕ НА ХУЙ!"

Si acum sa trecem nemijlocit la subiectul articolului.
Tema: Ce a vrut sa spuna eul liric?








Eul liric din asa numita compozitie "Tare frate" , reprezinta un prototip al raperului roman cu supradozaj de cocalarie care nu numai ca nu reuseste sa-si mentina admiratia de sine in cadrul normelor impuse de societate ci are si un defect al vorbirii care consta in faptul ca nu paote singur finisa cuvintele care se termina in sufixul "-tare" spre exemplu : cin-tare, alimen-tare, deconec-tare, deshidra-tare etc. Nu putem vorbi despre o viziune integra a eului liric ,deoarece avem doua personaje care ii servesc drept baza.Acestia sunt : Grasu XXL, care a ales sa-si formeze numele dintr-un determinativ care il reprezinta precum si din standardul marimii pe care probabil o poarta.Celalalt fiind Mitza, acesta avind probabil o admiratie mare fata de pisici,din care cauza si a ales acest pseudonim.
In concluzie, pot afirma ca sensul si aportul acestui cintec sunt incontestabile, adica nu pot fi depistate.






 In cazul dat, eul liric este reprezentat de mai multe personaje, ele formind acea masa, acel intreg, acea chintesenta a paradoxului domnisoarei moderne. Fiecare reprezentanta poseda o frumusete rara, insa ca si in tot pe aceasta lume trebuie sa existe un echilibru.Nivelul de inteligenta al domnisoarelor, nu le-ar ajunge nici ca sa coboare sub pod, pe strada Albisoara, unde ar fi luminate de farurile masinilor clientilor potenciali. Exteriorul eroinelor vorbeste singur pentru ele.Stilul fiind preluat in majoritate de la femeile afro-americane din ghettouri. Cel mai demotivant este faptul ca aceasta piesa pune sub intrebare valoarea legendarei compozitii a lui Michel Telo sub denumirea “Ai Se Eu Te Pego”(in popor “Nosa Nosa”) care a fost arhi-populara in vara anului 2012 si va ramine mereu in inimele celor care si pina acum tin minte pe de rost refrenul. Spre final eul liric afirma ca cei caror le este dedicata aceasta piesa au nimerit sub influenta lor, sau din traducerea directa “sub tocul lor”, ceea ce este doar o tendinta , o aspiratie , deoarece unicul lucru care poate nimeri “sub tocul” acestor fiinte care au evoluat neproportional cit mental atit si psihic pot fi doar resturile unei vome pe care acestea nu o vor observa fiind preocupate mai degraba de afirmarea pozitiei sale civice decit de atentia la drum. 
In concluzie, pot sa afirm ca sufletul acestor “persoane” va putea fi salvat numai in cazul in care Dumnezeu ii va cere lui Lucifer sa revina pe cer, ceea ce sper nu se va intimpla in timpul apropiat.




KONETZ

Комментариев нет:

Отправить комментарий