понедельник, 27 января 2014 г.

Evenimente

Salut draga cititor,care intimplator ai ajuns pe acest blog si citesti aceasta postare.Tin sa te felicit cu sarbatorile de iarna bleati care au trecut.Daca te gindesti ca incepind un an nou vor incepe schimbarile in viata ta,pai fix o pula! La noi la moldoveni,anul nou da start maratonului de 14 zile de dugheala si olivie la micul dejun,atit, in rest totul ramine pe vechi.


Anu acesta zapada s-a lasat mult-asteptata, asa ca a aparut doar la finele lunii ianuarie. Odata cu aparitia acesteia au aparut si primele accidente de care se face vinovat nimeni altcineva decit mult-stimatul Dorin Chirtoaca impreuna cu Brigada responsabila pentru dezapezirea drumurilor, care nu fac nihuia. Pina nu demult Chirtoaca era de vina pentru lipsa zapezii,vorba ceea: "-Ati vrut zapada? Na-va bleati!" (apropo nu-i asa vorba).
Mie imi place iarna inzepezita.Moldova,si in special Chisinaul arata mai curat.Imi place sa vad cum oamenii transformindu-se in niste lingouri enorme de gheata asteapta rutiera 166 care si asa mereu e plina astfel urmind ca acestia sa inghete mai departe. Imi place sa vad cum oamenii isi dezgheata masinile inghetind linga ele cu tot cu ceainic si chipitoc. Imi plac batrinele care storojesc scara cind se naibnesc pe gheata injurindu-l pe primar. Imi place iarna.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Banc la tema:
-De ce nu-i zapada iarna?
-Deoarece noaptea rusii o string si o duc in Sochi.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------


TOP 5 stiri:

1. Republica Moldova a parafat acordul de asociere cu Uniunea Europeana datorita prim-ministrului Iurie Leanca (dupa accent fiind mereu confundat cu Guf,iar dupa culoarea parului cu Mos Craciun). Tanti Clava deja si-a gatit geanta sa plece La Italiea.

2. Sintem saraci de lux.Pe drumurile sparte ale Chisinaului poti vedea masini luxoase ca la muzeu,afirma o batrinica. Iar o proasta din parcul Catedralei sustine ca un barbat trebuie sa aiba macar un Ferrari la urma urmei.



3. Limba Romana se uita cel mai usor.Mai ales in cazul in care traiesti in America si esti proasta de rupi asfaltul. A demonstrat-o Vika Cupnaia in direct la Moldova 1. Din spusele ei am dedus ca daca ar durea prostia pai ea ar muri in chinuri. Apropo , asta in curind va cuceri lumea cu piesele ei si-i va bate rating-urile lui Jackson dupa ce a murit.

4. In sectorul Buiucani din Chisinau s-a prabusit acoperisul unei mansarde in urma careia martorii oculari au ahuit de prihod. Se vede ca cu asa tempouri nu mai ajungem degraba la nivelul New York-ului.

5. Politistii vor patrula parcurile si curtile blocurilor pe niste motorete speciale. Daca ii veti ruga frumos si le lasati si niste bacsis va pot aduce si o pizza calda ca la mama acasa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moldovenii urmaresc prin prizma nostalgiei Euromaidanul din Kiev, si scapind o lacrima plina de sentiment si dor isi aduc aminte cu drag de evenimentele din 7 aprilie 2009 de parca ar fi fost ieri.



PS: mincati ceapa ca sa nu raciti. beti izvar. dar mai bine vodka

Комментариев нет:

Отправить комментарий