понедельник, 28 февраля 2011 г.

Moldovanul e politician





Si acum cite ceva despre politica:

  • Vlad Filat duce "tratative" de cooperare cu partidul comunistilor din RM-Waflevrot!Gata!Acum toti pe la toate colturile se aude:"bleaghi si pidaraz" , "cum o putut?shi el ii concenyi?" sau cea mai intilnita "ei pizdetz caroci".Daati-mi voie sa va explic.Unu la mina - inca nu s-a unit cu comunistii.Doi la mina - mujiku o vlajit doxuia kapika in campania electorala si mai multa ca sa obtina titlul de prim-ministru.Sa fim seriosi,oricare din noi ar face la fel.
  • Marian Lupu inventeaza cuvinte.Conform unui studiu sau hz cum sa-i spun,Lupu inventeaza cuvinte "na hodu" si poporul il asculta se face ca intelege.Ce este cel mai interesant e ca multstimatul domn Marian spune aceste cuvinte fara a rosi si fiind foarte sigur pe sine.Bravo lui!el e foarte "smelyi".
  • Se termina insulina in Moldova.Trebuie urgent multa kapika ca s-o procuram!Eu cred ca e tot vreo miscare politica.concluzionam ca in Moldova e mai ieftin sa mori decit sa te tratezi.
  • Vlad Plahotniuc este maladetz!(Si aici se incepe pizdetzul.Toti incep a spune: Moldovane,tu esti concenyi,el ii bandit! Si eu va raspund cu o intrebare: Ce a furat el de la voi?Anume de la voi din buzunar ce a furat?)Tak shto..el ii maladetz.
PS: Imaginea de sus o sa va para nevtemu...dar totusi are un sens,are un pic de tangenta cu situatzia din prezent.Da da...si religia tot,iaca de exemplu cum se cearta Protopopul de Straseni si parintele  Chiril.

2 комментария:

  1. As adauga ceva,pt ca tin mortis sa-mi expun parerea cu privire la "Ce a furat el (Vlad Plohotniuc) de la voi?Anume de la voi din buzunar ce a furat?"
    Nu tre' de pus problema ca ce a furat de la noi personal,dar prin faptul ca "de-alde " el au monopolizat economia tarii,astfel incit omul simplu tre sa-i fie rob,sau sa fie intimpinat de birocratie si de fiscalitate atunci cind sarmanul om vrea sa intre in bussiness.
    Deci,"maladetz-ul" de Plohotniuc chiar e "maladetz" ))),stie el ca intrind in politica,buzunarul lui va prospera si mai bine...
    Si un apropo,nu-l judec,pentru ca este un om destept intradevar,dar asta e....probabil nu e singurul care se imbogateste pe seama noastra...(((

    ОтветитьУдалить
  2. oo...ador asa oameni)oricum sint de parere ca acum singur nu e fericit ca s-a bagat in politica,incep toti sa-l "phoota" din toate partile.Mai mult dintre toti deputatii actuali,pe el il vad ca fiind cel mai bun presedinte.(daca a putut fura si monopiliza economia tarii intr-atit de mult,la sigur ar fi capabil sa faca ceva si pentru cetateni)

    ОтветитьУдалить